PETROVIĆ RASKRINKAO PRLJAVE LAŽI ALEKSIĆA: Dok on napada Vučića, Đilas pozira sa kriminalcima (FOTO)

Novosti online

12. 04. 2024. u 09:01

ČLAN predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Luka Petrović odgovorio je na sramne navode Miroslava Aleksića o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

ПЕТРОВИЋ РАСКРИНКАО ПРЉАВЕ ЛАЖИ АЛЕКСИЋА: Док он напада Вучића, Ђилас позира са криминалцима (ФОТО)

Foto: Novosti

- Čitajući po ko zna koji put Aleksićeve laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, morao sam tu moralnu gromadu da podsetim ko uživa da se slika sa dokazanim, opasnim i ozbiljnim kriminalcima. Pa gle čuda, niko drugi nego njegov šef Dragan Đilas. I to ne samo sa jednim kriminalcem, nego možemo album da napravimo. Za razliku od tebe, lažove Aleksiću, ovo nije foto-montaža, ovo su prave slike, gde tvoj šef srdačno, sa osmehom od uveta do uveta, ponosno pozira sa dokazanim kriminalcima. Ali ajde da krenemo redom:

Susret i fotografija sa Vladom Japancem

Foto: Printskrin

 

Đilas se u novembru 2020. godine sastao i fotografisao sa krimosem Vladom Japancem, i to ispred prostorija njegove stranke SSP u Kralja Milana. Nekoliko sati posle sastanka sa Đilasom, Vlada Japanac, koji se prvi put pominje u "Beloj knjizi" MUP-a" još 2001. godine kao pripadnik Zemunskog klana, uhapšen je i mediji su izvestili da ga čekaju 4 godine zatvora. Uhapšen je na osnovu međunarodne poternice i to zbog izdržavanja zatvorske kazne od 2 godine i 10 meseci zbog krivičnog dela iznude, i godinu i tri meseca zbog sprečavanja službenog lica u izvršenju službene radnje. Vlada Japanac ima ozbiljan i bogat kriminalni dosije u kojem su brojna teška krivična dela. U zatvorima je proveo niz godina.

Najbliži saradnik uhvaćen sa kilogramima droge

Milutin Bakić, jedan od najbližih Đilasovih stranačkih saradnika, uhapšen je 30. 4. 2020. zbog toga što je švercovao 66 kilograma marihuane. 

Foto: Printskrin

 

Bivšeg šuraka posećivao u zatvoru

Milan Dabović, bivši šurak Dragana Đilasa, uhapšen je 16. 9. 2016. na Brankovom mostu sa 2,4 kilograma čistog kokaina. Dabović je osuđen na 6 godina zatvora. Đilas ga je više puta posećivao u zatvoru i nosio mu potrepštine i hranu.

Foto: Printskrin

Bivši član glavnog odbora SSP hapšen zbog droge

Novak Filipović, bivši član Glavnog odbora Đilasove SSP, iz Pančeva, decenijski prijatelj Marinike Tepić, hapšen je pod optužbom za neovlašćenu proizvodnju, stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom hapšenja su zaplenjena 1,4 kilograma droge, i velika količina municije. Đilas se više puta slikao sa Filipovićem.

Foto: Printskrin

 

Osuđivani nasilnik pripadnik obezbeđenja SSP

Mediji su 30. 7. 2021 izvestili da je osuđivani nasilnik Dušan Jeremić pripadnik obezbeđenja lidera SSP Dragana Đilasa. Jeremić je član SSP. Dušan Jeremić se time javno hvalio na društvenim mrežama i u medijima. Na fotografijama sa protesta SSP, Đilas i Marinika su se više puta našli u društvu Dušana Jeremića koji je osuđivan zbog više krivičnih dela, zbog čega je boravio u zatvoru. Đilas se slikao sa Dušanom Jeremićem.

Foto: Printskrin

 

E ovo je, lažovu Aleksiću, istina. Izgleda da svi vi bolujete od iste bolesti priviđanja. Tako se tvojoj Mariniki Tepić priviđala pobeda u Beogradu, kao i onomad marihuana u Moroviću. Poslednji put joj se predsednik Vučić priviđao iza zavese u Generalnom sekretarijatu predsednika Republike.

Jedino, Miroslave Aleksiću, što će tebi i tvojima biti kristalno jasno pred očima to je ubedljiva pobeda 2. juna liste Aleksandar Vučić - Beograd sutra - navodi Luka Petrović.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: SANDžAK REPUBLIKA, UZ TURSKE ZASTAVE I PSOVANjE SRBA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave