VULIN O KRAĐI SKUPŠTINSKOG TOALET PAPIRA: Ko sa Đilasom pravi koaliciju, i treba da završi u toalet papiru

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

21. 03. 2024. u 18:32

DOSKORAŠNjI direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je na izjavu Dragana Đilasa da opozicija nije ukrala skupštinski toalet papir, već da ga je uzeo Aleksandar Jovanović Ćuta.

ВУЛИН О КРАЂИ СКУПШТИНСКОГ ТОАЛЕТ ПАПИРА:  Ко са Ђиласом прави коалицију, и треба да заврши у тоалет папиру

Foto Ministarstvo odbrane

- Ako nekada treba verovati Đilasu, onda je to kada daje definiciju krađe. Ko bi od lopova znao više o krađi, a posebno o načinima da krađa ostane nekažnjena. Ali, osim znanja o krađi, Đilas je pokazao da zna kako se u toalet papir i njegovu funkciju uvaljaju njegovi saradnici, pa je odmah iskoristio priliku da čitavu bruku svali na  Jovanovića. A, to je i pravedno, ko sa Đilasom pravi koaliciju i treba da završi u toalet papiru - poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

BONUS VIDEO: DR NOVOSTI -  Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu