VUČEVIĆ ODGOVORIO HRVATSKOM MINISTRU: Slobodu ćemo uvek ljubomorno čuvati - Ne očekujem da Radman to razume, ne dozvoljava mu politički DNK

Novosti onlajn

25. 02. 2024. u 07:30

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je na izjavu ministra spoljnih poslova Hrvatske Gordana Grlića Radmana koji je optužio Srbiju da sedi na dve stolice i kazao da Srbija mora da odluči na čijoj će stolici sedeti.

ВУЧЕВИЋ ОДГОВОРИО ХРВАТСКОМ МИНИСТРУ: Слободу ћемо увек љубоморно чувати - Не очекујем да Радман то разуме, не дозвољава му политички ДНК

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

- Voditi suverenu politiku nije lako. Za državu koja poseduje, za svetske prilike, malu teritoriju i neveliki broj stanovnika, taj zadatak je još teži. Ali na duge staze, ta politika je jedina ispravna, jedina u skladu sa srpskom tradicijom i hrabrošću koja je od vajkada bila naša odlika. 

- Naravno da ćemo i dalje nastaviti da sami branimo našu nezavisnost. Jasno je da od suverenosti nikada nećemo odustati. Svakako da ćemo sopstvenu slobodu uvek ljubomorno čuvati. I da, ni najmanje ne očekujem da Gordan Grlić-Radman išta od ovoga, ikada razume. Ne dozvoljava mu politički DNK - naveo je Vučević. 

BONUS VIDEO:

ĐILAS I EKIPA SA NjOM RUŠE SRBIJU: Presrećna Viola fon Kramon čestitala Kosovu "dan nezavisnosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)