"NOVA" NASTAVLJA SA NEISTINAMA: Tvrde da hapšeni student nije učestvovao u sukobu sa policijom - iako snimak pokazuje da jeste (VIDEO)

Novosti onlajn

16. 02. 2024. u 09:08

PORTAL "Nova" nastavio je sa iznošenjem neistina o sukobu demonstranata sa policijom pred Skupštinom grada Beograda, tokom protesta koalicije "Srbija protiv nasilja".

НОВА НАСТАВЉА СА НЕИСТИНАМА: Тврде да хапшени студент није учествовао у сукобу са полицијом - иако снимак показује да јесте (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U tekstu od 15. februara "Nova" tako spominje Dimitrija Radovanovića koji je bio među uhapšenim studentima, za koga tvrdi da je priveden dok se vraćao sa protesta. 

Portal takođe navodi da je Radovanović priveden "iako nije učestvovao u sukobu", što je samo jedna u nizu neistina, jer postoji snimak koji jasno pokazuje da Radovanović jeste učestvovao u napadu na policiju. 

Foto: Printskrin

Pogledajte snimak koji to dokazuje: 

"Nova" ovako samo nastavlja sa građenjem lažne slike da je Dimitrije Radovanović na proteste "protiv nasilja" 24. decembra izašao kao jedan sasvim običan, i kako Šolakovi mediji navode, pristojan i dobar student, koga je, kako su tada naveli, diktatorski režim Aleksandra Vučića potpuno nevinog uhapsio i držao u pritvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (56)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)