DRAGANA MILETIĆ POD LIPOM TUŽILAŠTVA: OT u Kosovskoj Mitrovici započelo istragu protiv zamenice predsednika opštine

D. Z.

30. 01. 2024. u 14:09

OSNOVNO tužilaštvo u Kosovskoj Mitrovici započelo je istragu protiv zamenice predsednika opštine Leposavić Dragane Miletić, zbog sumnje da je na radnom mestu, u opštinskom objektu, koristila drogu, najverovatnije kokain.

ДРАГАНА МИЛЕТИЋ ПОД ЛИПОМ ТУЖИЛАШТВА: ОТ у Косовској Митровици започело истрагу против заменице председника општине

Foto: Printskrin

Naime, sinoć je prištinski portal na albanskom jeziku „Nacionale“ objavio video snikak na kojem se vidi kako Miletićeva u toaletu konzumira beli prah, a potom to isto čini u kancelariji sa još jednom muškom osobom.

Kako se navodi u saopštenju Osnovnog tužilaštva u Mitrovici, protiv osumnjičene se vodi istraga za krivično delo neovlašćena kupovina, držanje, stavljanje u promet i promet opojnih droga, psihotropnih i sličnih supstanci.

Istovremeno, nelegitimni albanski predsednik opštine Ljuljzim Hetemi koji je na to mesto došao upadom u opštinsku zgradu uz asistenciju tzv specijalne kosovske policije a posle prošlogodišnjih lokalnih izbora u opštinama na severu KOsova i Metohije u organizaciji privremenih prištinskih institucija, razrešio je danas Draganu Miletić sa mesta zamenika predsednika opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini