VEŠTAČKA INTELIGENCIJA DONEĆE LEK Vučić najavio: Ako Amerikanci i Kinezi budu sarađivali, očekuje nas veliko otkriće

Novosti online

20. 01. 2024. u 18:31

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić predstavlja u Palati ''Srbija'' program "Skok u budućnost - Srbija EXPO 2027" za period od 2024. do 2027. Prezentaciji prisustvuju i premijerka Ana Brnabić i ministri u Vladi Srbije.

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ДОНЕЋЕ ЛЕК Вучић најавио: Ако Американци и Кинези буду сарађивали, очекује нас велико откриће

FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Predsednik je govorio i o smanjenju nejednakosti.

- Moramo smanjiti jaz između najbogatijih i najsiromašnijih! Pažljivo ćemo to raditi, moramo paziti i na poslodavce. Veliki izazov će biti da nezaposlenost održimo između 7 i 9 odsto. Veštačka inteligencija je bila glavna tema u Davosu. Ako Amerikanci i Kinezi budu sarađivali, za samo par godina doneće nam lek za rak. Ali doneće i ogromna otpuštanja, što će biti veliki problem za celu planetu - istakao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (69)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost