"TAČNO JE, BIO SAM JA NA TERASI..." Vučić poslao poruku iz Predsedništva - Nisam vas se nimalo uplašio (VIDEO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

25. 12. 2023. u 10:53

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se snimkom sa terase Predsedništva, objavljenim na zvaničnom Instagram nalogu predsednika.

ТАЧНО ЈЕ, БИО САМ ЈА НА ТЕРАСИ... Вучић послао поруку из Председништва - Нисам вас се нимало уплашио (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Ja sam taj koji je bio na terasi, koji je bio u Predsedništvu, na svom radnom mestu, i nisam vas se nimalo uplašio i neću vam dati da srušite Srbiju! - napisano je u objavi snimka. 

- S vremena na vreme mi se čini kao da, ne samo naši politički protivnici već i njihovi mentori spolja misle da su u ovoj zemlji svi idioti. Da niko nema oči, uši, i da niko ne razume šta se sinoć dogodilo. Svi su videli da su gotovo tri sata policajci i imovina građana Srbije bili brutalno napadani, od onih koji su rešili da ruše demokratiju u Srbiji, i izbornu volju našeg naroda. Svi su videli, ali oni bi da okrenu priču. Da nas zavitlavaju, da se šale sa Srbijom, da pokušavaju da nas sve zajedno naprave ludima. U moru laži koje iznose sinoć i danas samo jedna stvar je bila istinita. A to je da su videli nekog muškarca koji im je ličio na Vučića, koji je bio baš na ovom mestu gde ja stojim sada, te su ga izviždali. Apsolutno je tačno. Bio sam ja na terasi Predsedništva, svog radnog mesta, nisam ih se uplašio nimalo, nisam pobegao ni u jednu stranu zemlju, nisam se sakrio ni u jedan bunker, i nikada se od siledžija ni nasilnika skrivati neću, Uvek ću biti uz svoj narod, odbranićemo i sačuvaćemo demokratiju, odbranićemo i sačuvaćemo mir i stabilnost u našoj Srbiji. Živela Srbija - poručio je Vučić u video-zapisu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (63)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu