PS O SRAMNIM PONOŠEVIM REČIMA: Podseća na izjave onih koji su pravili NDH

Novosti online

19. 12. 2023. u 19:47

HRVATSKI državljanin Zdravko Ponoš uništio je srpsku vojsku i srpsko naoružanje, a da je uspeo da se dočepa vlasti jasno je da najstariji sugrađani ne bi imali više nikakva prava u društvu i državi koju su podigli i sagradili, saopštio je Pokret socijalista.

ПС О СРАМНИМ ПОНОШЕВИМ РЕЧИМА: Подсећа на изјаве оних који су правили НДХ

Foto: Printskrin X

- Ovaj zao i opasan čovek sa hrvatskim pasošem ne samo da je opravdao nasilje svojih pristalica nad gospodinom Miladinom Kovačevićem, već je otišao korak dalje i priznao da za Đilas-Šolak listu najstariji sugrađani nemaju vrednost, da to nisu ljudi i da ne treba da učestvuju u srpskom društvu.  Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin čvrsto stoji uz najstarije sugrađane koji su podržali listu "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane". Za razliku od Ponoša, naši očevi i majke nemaju rezervnu domovinu, imaju samo svoju Srbiju i neće njih terati u staračke domove državljani Hrvatske. Ovo što je sinoć doživeo gospodin Kovačević od divljaka sa Đilas-Šolak liste veoma je opasno, ali je izjava Zdravka Ponoša koji bi da ukida prava najstarijim Srbima i da ih zatvara u staračke domove još opasnija, samo ne znamo gde su sada borci za ljudska prava da štite penzionere od Zdravka Ponoša, zašto ćute? Ponoševa izjava veoma podseća na izjave onih koji su pravili NDH, a mi u slučajnosti baš i ne verujemo - poručili su u Pokretu socijalista koji je osnovao Aleksandar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)