"JASNO SAM SVIMA REKAO ŠTA MOŽEMO DA PRIHVATIMO, A ŠTA NE" Vučić odgovorio Antonijeviću

Novosti onlajn

13. 12. 2023. u 23:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije Prva tema na TV Prva.

ЈАСНО САМ СВИМА РЕКАО ШТА МОЖЕМО ДА ПРИХВАТИМО, А ШТА НЕ Вучић одговорио Антонијевићу

Foto Print skrin TV Prva

Predsednik je odgovorio Antonijeviću da je Ohridski sporazum prihvaćen, ali sa dva uslova.

- Nedvosmisleno sam rekao šta je to što ne možemo i šta je to što nećemo. Saopštio sam Šolcu, saopštio Makronu, Meloni, Šarlu Mišelu, Ursuli fon der Lajen i Lajčaku na istom sastanku. I oni to dobro znaju.

- Da neće biti članstva u UN i međunarodnim organizacijama. Jasno sam im to rekao svima! Ali oni sada hoće to da stave u pregovarački okvir, i suprotno našoj volji da stavljaju to u dokumenta. Time bi otvorili Pandorinu kutiju, i ja ću protiv toga da se borim, iako znam da se ne sviđa to nikome od vas dvoje - istakao je predsednik.

BONUS VIDEO:

PUTEVI ZA BUDUĆNOST: Pogledajte osmu epizodu video-serijala Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!