BULATOVIĆ: Dragan Đilas - novi Srećko Šojić srpske politike

Novosti online

11. 12. 2023. u 20:08

KANDIDAT za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović poručio je lideru SSP da od njega nema većeg talenta za izmišljnje neistina.

БУЛАТОВИЋ: Драган Ђилас - нови Срећко Шојић српске политике

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

-Taman kada je delovalo da nema većeg talenta za izmišljanje neistina i plasiranje laži od Marinike Tepić, Dragan Đilas se uzdigao iznad svoje uposlenice i dokazao da je on neprikosnoveni lider koji ima tapiju nad manipulacijama, izmišljanjem i obmanjivanjem. Da li je njegova tvrdnja da „sumnjivi kombi“ stoji ispred prostorija Stranke slobode i pravde posledica fatamorgane i priviđanja izborne (Pirove) pobede, ili je počeo da pokazuje prve znake manije gonjenja? U svakom slučaju šta god da je, loše je, i govori o tome da je spreman bukvalno na sve samo da privuče pažnju na sebe i da ga Aleksandar Vučić primeti. Jedno je sigurno, Dragan Đilas je uspeo ovom izjavom u nečemu što nikome nikada nije pošlo za rukom, a to je da pored njega i Aleksandar Jovanović Ćuta izgleda kao ugledan i respektabilan političar“, rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane, Dejan Bulatović.

-Kada Dragan Đilas govori o „betoniranju“ Beograda, moram da ga upitam, da li je fatamorgana koju sada preživljava učinila da zaboravi da je upravo on taj gradonačelnik Beograda za čije vreme je posečeno preko 400 neprocenjivih platana u Bulevaru Kralja Aleksandra? I da li je, Dragane Đilas, to ta „zelena agenda“ koju planirate ti, Ćuta i Lazović da ponovo podmetnete Beograđanima? Po svemu sudeći, čini mi se da je Srbija dobila novog Srećka Šojića i da je to upravo Dragan Đilas, kao paradigma politike koju pokušava da vrati na vlast, a sve to pod lažnom pokrivalicom borbe protiv nasilja, konstatovao je Bulatović.

-I za kraj, kako svaki cirkus na kraju ode iz grada, tako će i ova opoziciona šatra Dragana Đilasa da se rasformira nakon 17. decembra i još jednog poraza. Nedorastao i sujetan, ponovo će Đilas gledati u leđa Aleksandru Vučiću koji slavi pobedu sa svojim narodom. Srbija ne sme da stane, i Srbija neće stati, ma šta Đilas umislio ili izmislio i nema te bajke o "čudnom" kombiju koja će mu pomoći da se ponovo dokopa vlasti, zaključio je Bulatović.

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO NA 2 SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana