VUČIĆ O TEKSTU MIKIJA MANOJLOVIĆA: Video je priliku da ćemo kroz EKSPO moći da uredimo celu Srbiju

Novosti online

10. 12. 2023. u 12:13

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je tokom obraćanja iz niša prokomentarisao i autorski tekst Mikija Manojlovića o EKSPU 2027.

ВУЧИЋ О ТЕКСТУ МИКИЈА МАНОЈЛОВИЋА: Видео је прилику да ћемо кроз ЕКСПО моћи да уредимо целу Србију

Foto: N. Skenderija

Rekao je i da je srećan što vidi da je glumac Miki Manojlović zadovoljan što je video priliku da ćemo kroz EKSPO 2027. Moći da uredimo celu našu zemlju, da izradimo još mnogo auto-puteva, pruga, fabrika.

- Da uredimo taj jedan potpuno novi prostor u Beogradu koji će da znači još jedan grad u gradu, ali i gotovo završetak izgradnje prve linije metroa, pruge između aerodroma i centra grada, Obrenovca i drugih mesta u okolini Beograda. To će da znači jedno novo lice Srbije. Uvek ćete da imate ljude koji su protiv promena na bolje. Isti ljudi su demonstrirali protiv Beograda na vodi, a danas mnogo više vremena provode u "Galeriji" nego ja. Odjednom kao da se nikad nisu borili protiv toga, već kao da su oni mene sprečavali da ih ometam u izgradnji Beograda na vodi - rekao je Vučić. Dodaje da je to licemerno i glupo.

BONUS VIDEO: VUČIĆ, ALIJEV I RADEV PRITISLI DUGME: Pušten u rad gasni interkonektor Srbija - Bugarska

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!