"ZNATE LI VIŠE KOGA TAČNO VOLITE?" Šapić odgovorio Bizjak i Vladimiru Obradoviću - Izgleda vam se sve pomešalo

Novosti online

09. 12. 2023. u 14:27

PRVI na listi "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" Aleksandar Šapić odlučio je da se oglasi povodom prozivki od strane Mile Bizjak i Vladimira Obradovića.

ЗНАТЕ ЛИ ВИШЕ КОГА ТАЧНО ВОЛИТЕ? Шапић одговорио Бизјак и Владимиру Обрадовићу - Изгледа вам се све помешало

Foto: Beoinfo

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Znate li više tačno koga volite? Izgleda vam se sve pomešalo.

Mila Bizjak i Vladimir Obradović već danima me prozivaju na temu koalicije Šešelj – Šapić.

Postavljam im samo jedno pitanje: Kako Mila Bizjak nije bila gadljiva na koaliciju sa Šešeljem kad  je bila predsednica Skupštine GO  Stari grad gde su sedeli upravo radikali Vojislava Šešelja i kako Vladimir Obradović ne zna da mu je njegova desna ruka  pre samo šest, sedam  godina podržavala tog istog Šešelja i sa njim delila vlast na Starom gradu, iako je 2016. bliže devedesetim nego što je 2023. Izgleda da vam je Šešelj ipak dobar kada vam trebaju njegovi glasovi da budete vlast, a kad vam ne treba onda ga se kao gadite. 

I još jedno pitanje za Vladimira Obradovića i za njegovu desnu ruku Bizjak: 

Pa kako je 2018. pored  Dragana Đilasa živog, zdravog i pravog, Milin izbor bio Marko Bastać za gradonačelnika, a ne Dragan Đilas?

I izbor joj je bio Vojislav Šešelj koga se danas gadi i uz to se još pravi da nikada nije ni poznavala Marka Bastaća.

Mila Bizjak je 2018. potpuno ignorisala Dragana Đilasa kao kandidata za gradonačelnika, a danas se poziva na sve ono što je on radio od 2008. do 2013 . Pa 2013. je samo 5 godina u odnosu  na 2018, ali je tada sve bila zaboravila, a danas se 2023. godine po pitanju svog šefa svega setila što je tada bila "zaboravila". Hajde malo vi preispitajte odnose među vama unutra – da li volite Šešelja ili ne volite, da li volite Đilasa ili ne volite, da li više volite Bastaća ili Đilasa, Đilasa ili Šešelja, Šešelja ili Vladinog šefa Koštunicu?

I za razliku od vas, ja sam  i 2018. podržavao sebe za gradonačelnika, kao i danas, a vi ste u međuvreenu dosta toga naprasno promenili" poručio je Šapić.

BONUS VIDEO: KAKO JE OPOZICIJA VODILA KAMPANjU: Snimak sve govori

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)