JA SAM SRBIN KOJI ŽIVI U AMERICI Kompjuterski genije: Želim da budem deo Srbije i da promovišem njene interese do kraja svog života

Novosti online

06. 12. 2023. u 12:41

STIV Voznijak, inženjer računarstva i suosnivač kompanije Epl, rekao je na zajedničkoj konferenciji sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da je oduševljen našom zemljom.

ЈА САМ СРБИН КОЈИ ЖИВИ У АМЕРИЦИ Компјутерски геније: Желим да будем део Србије и да промовишем њене интересе до краја свог живота

Foto: Tanjug

- Toliko sam srećan i zahvalan. Putujem svetom i upoznajem dosta ljudi i Janko Tipsarević je video da smo moja supruga i ja zainteresovani za ovaj deo sveta, a i direktno za Srbiju. On je organizovao da mi dođemo ovde, pa čak i da postanemo građani Srbije. Sada govorim prijateljima da sam ja Srbin koji živi u Americi.

On je rekao da će Ekspo 2027 biti godina kada će sve biti usmereno na Srbiju.

- Drago mi je što sam ovde. Moja supruga i ja smo uzeli odmor i krenuli iz Amerike da putujemo po gradovima koji leže na Dunavu. I zaista je divno. Ovo je najsmislenije od svih putovanja koje sam imao. Ovo je neverovatno. Želim da budem deo Srbije i da promovišem njene interese do kraja svog života.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (61)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)