BORIS TADIĆ RAZMONTIRAO ĐILASA I ALEKSIĆA: "Koji ste vi lažovi" (FOTO)

Novosti online

03. 12. 2023. u 21:24

PREDSEDNIK Socijaldemokratske stranke, Boris Tadić, odgovorio je Miroslavu Aleksiću i lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu bivšem najbližem saradniku.

БОРИС ТАДИЋ РАЗМОНТИРАО ЂИЛАСА И АЛЕКСИЋА: Који сте ви лажови (ФОТО)

Foto: Printscreen/Insajder TV

- Pošto mi se javno obratio javno ću mu i odgovoriti. 

Nije nikakve potrebe, Dragane @DraganĐilas bilo da mi se obraćaš preko medija na ovu temu i da cinično poručuješ šta da mi kaže neko “ako me sretne”. 

Sve što sam izneo o tvom odnosu prema SDS-u i meni tokom pregovora mi je lično preneo Miki Aleksić. I pozvao sam te, baš zato da te ne bih optuživao spram toga što mi je on preneo, već da bih od tebe čuo šta je istina iza koje ti stojiš lično. Međutim, nisi se javio. 

Foto: Eks printskrin/Boris Tadic

 

Vrlo je zanimljivo da tada nisi hteo da se javiš, čak ni javno da odgovoriš, da bi tek sada odgovorio, usred kampanje i nakon nekoliko nedelja (???) Neko bi rekao strateška odluka u svrhu manipulacije opozicionim glasačima, a ne iskrena reakcija. 

Dakle, ovim si optužio nosioca svoje liste da je lažov koji je sprečio sabiranje opozicionih glasova. I ok, to rešite među sobom. A meni si mogao kao čovek da odgovoriš na poziv, a ne kao političar u kampanji da mi pišeš sarkastična pisma.

Pored toga, licemerno je da našoj listi želiš sreću na izborima, a da istovremeno vređaš, govoreći da su “NIKO” sve ljude koji su u SDS i bore se najsnažnije protiv ove vlasti. SDS predstavljaju veliki borci i mnogo velikih imena opozicione borbe i svojih profesija. Ovakvo nipodaštavanje opozicione stranke svakako služi samo Vučiću, a nikako tvojoj deklarativnoj zabrinutosti za opozicione glasove.

Foto: Eks printskrin/Boris Tadic

 

Da, nekada si bio jedan od mojih najbližih saradnika i drugi čovek naše tada zajedničke stranke. Ni ja odavno ne prepoznajem tog čoveka sa kojim sam zajedno radio na izgradnji bolje Srbije, ali valjda promena vlasti menja i neke ljude. Kako god, uvek ću smatrati da ono u šta su se pretvorili naši međusobni odnosi su možda i naš najveći neuspeh. Bilo da sam ja tebe ranije pogrešno procenio ili ti mene nakon te 2012…Ili i jedno i drugo - naveo je Tadić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (22)

OVK GA JE OTELA 1998. GODINE: Svedočenje Nebojše o tome kako je preživeo 40 dana zatočeništva (VIDEO)