POSTOJI SNAŽNA OSOVINA PRIŠTINA-ZAGREB, NEKADA UPLETU I SARAJEVO: Vučić o delovanju protiv njega - "Lako je sa strane da soliš pamet"

Novosti onlajn

29. 11. 2023. u 11:00

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gost je jutarnjeg programa na televiziji Hepi, gde je, između ostalog, govorio o stalnim napadima na njega od strane srpske opozicije, koja je nekada povezana i sa centrima moći iz regiona.

ПОСТОЈИ СНАЖНА ОСОВИНА ПРИШТИНА-ЗАГРЕБ, НЕКАДА УПЛЕТУ И САРАЈЕВО: Вучић о деловању против њега - Лако је са стране да солиш памет

Foto: Printscreen/TV Hepi

- Lako je govoriti protiv i kritikovati svakoga. Veliki Ruzvelt je rekao da slava mora da pripada onima koji se bore u ringu, koji su nekada ukaljani blatom, nekada znojem, nekada krvlju. Ali se bore, padaju i ustaju. Oni koji kibicuju sa strane, to je, kako da vam kažem... Lako je sa strane da vidiš, kibicuješ i gledaš. Lako je sa strane da soliš pamet onome ko igra i koji se bori, a vi samo to radite, u svemu nalazite manu. Oni 11 godina govore da sam priznao KiM. I to u trenutku kada je u njihovo vreme 85 zemalja priznalo nezavisno Kosovo. U vreme zlikovca Vučića 28 zemalja je povuklo priznanje Kosova, po mom nalogu, po mojoj odluci. I sad vi meni objasnite, gde je tu logika? Nama je potreban mir, stabilnost, ozbiljnost i odgovornost. Izbori nisu igra, zemlja nije igračka. To nije pitanje dopadanja, već odgovornosti. Ljudi na izborima donose odluku, to je važna akcija za napredak države kojom vi kao vlasnik glasa raspolažete - dodaje predsednik.

Komentarisao je i delovanje regionalnih mrzitelja Srbije u sklopu sa srpskom opozicijom. 

- To rade i medijski i politički, postoji ta snažna osovina Priština-Zagreb, nekada upletu i političko Sarajevo, kada im zatreba. Tu imate i snažno medijsko prisustvo Šolakovih i Đilasovih ekspozitura. Bez obzira na to da li je vlasništvo ili uticaj preko medijskih agencija, potpuno je svejedno, ali to je to. Hoću da kažem ljudima da to nije jednostavno sve podneti. Ne zato što nemate stomak da sve to progutate. Normalan čovek koji gleda, videće da to nije u redu. Pogledajte samo onaj mladić, ima troje dece, koji stvarno liči na mene i odlično me imitira, inače protivnik, drugačije misli. Vrlo inteligentan mladić. Mi smo napravili štos sa mladićem koji mene imitira. To nikome valjda ne bi trebalo da smeta. Pogledajte koji je to nivo uvreda za tog mladića, da je to neverovatno. Njihov problem sa mnom je što mene baš briga za sve što oni rade. Oni mogu da mi kažu šta god hoće, ali ja ću nastaviti da se borim protiv njih. I to njih mnogo nervira i mnogo sekira. Oni se bore za slobodu medija, gde 65 sati, od jutra do mraka, krive Vučića - istakao je Vučić. 

BONUS VIDEO: 

VUČIĆ JE ŽRTVA MEDIJSKOG TERORA - Više od 110 sati negativnog programa o predsedniku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (111)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije