VUČIĆ JE ŽRTVA MEDIJSKOG TERORA: Podaci sve govore - Više od 110 sati negativnog programa o predsedniku u Šolakovim medijima (VIDEO)

Novosti onlajn

29. 11. 2023. u 09:25

OD PRVOG novembra televizija N1 je u svom izbornom programu emitovala 64 sata, 54 minuta i 12 sekundi sadržaja koji negativno prikazuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ВУЧИЋ ЈЕ ЖРТВА МЕДИЈСКОГ ТЕРОРА: Подаци све говоре - Више од 110 сати негативног програма о председнику у Шолаковим медијима (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Rade Prelić

U 69,95% emitovanog sadržaja predsednik Vučić bio je pomenut u negativnom kontekstu. 

Od 1. do 24. novembra televizija Nova je u svom izbornom programu emitovala 54 sata, 23 minuta i 29 sekundi sadržaja koji negativno prikazuje predsednika Vučića. 

U 61,21% emitovanog sadržaja šef države bio je negativno predstavljen. 

Televizije Dragana Šolaka ne koriste samo izborni program i informativne emisije za napade na Vučića, već i zabavne emisije. 

U ovome prednjače "24 minuta sa Zoranom Kesiće", "Mentalno razgibavanje" i druge "zabavne" emisije, u kojima huškaju na nasilje nad Vučićem, vređaju ga i iznose neistine. 

Pored svega pomenutog, odlukom vlasnika televizije N1 i Nova, da tokom predizborne kampanje ne objavljuju političke oglase, Vučiću je ukinuta mogućnost da odgovori na napade. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)