NAPAD NA ŠTAND SNS U NIŠU: Nasilnici nisu protiv nasilja već su protiv jake Srbije

Novosti online

25. 11. 2023. u 17:45

TOKOM dana pripadnik i kandidat na listi "Srbija protiv nasilja" napao je štand Srpske napredne stranke postavljen u Nišu.

НАПАД НА ШТАНД СНС У НИШУ: Насилници нису против насиља већ су против јаке Србије

Foto Novosti

Tim povodom oglasio se i opštinski odbor SNS čiji su se članovi i materijal našli na udaru nasilnika.

OO SNS Medijana- Niš obaveštava javnost o današnjem napadu na štand Srpske napredne stranke u Nišu, od strane vođe niških huligana Đorđa Stankovića.

Pred Vama je kandidat za narodne poslanike na listi „Srbija protiv nasilja“ Đorđe Stanković koji želi nasilno da ukloni štand Srpske napredne stranke u Gradskoj opštini Medijana. Opozicija i njihovi sledbenici uporno pričaju da su protiv nasilja, a današnje svojevrsno huligansko ponašanje ovog pulena opozicije samo pokazuje kolika je velika i nekontrolisana mržnja i netrpeljivost njega i onih koji ga podržavaju. Nasilnici nisu protiv nasilja već su protiv jake Srbije, protiv većih plata i penzija, protiv novih radnih mesta, protiv odbrane Kosova i Metohije i našeg naroda. Zato oni mrze Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku. Oni su zaštita od ovakvih nasilnika i vukova u jagnjećoj koži. Ovaj predstavnik opozicije govori da se bori za društvo gde će svi imati slobodu da kažu šta misle, a upravo on guši te slobode. Klasično licemerje cele opozicije i političara koji su do 2012. pljačkali narod.

Da li će o ovome pisati mediji koje finansiraju isti oni koji finansiraju i ovog političara? Neće. Za njih je uspeh da uklanjaju štand oko koga ima samo žene jer to je odraz njihove politike. Da je neko iz Srpske napredne stranke tako uradio njihovom štandu, već bi zvali strane ambasade i javljali svima da su napadnuti.

Sramotno i ružno ponašanje kojeg se stidi i koje osuđuje svaki normalan građanin Srbije.

Dragi sugrađani,

Kada budete izašli na izbore 17. decembra setite se ovog siledžije i nasilnika, setite se šta simbolizuje on i šta donosi politika zastupa on i njegovi sledbenici.

Opštinski odbor SNS Medijana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (41)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)