DRŽAVA POKAZALA BRIGU O MLADIMA: Brnabićeva i Kešelj - Borimo se za našu Srbiju (VIDEO)

Novosti onlajn

21. 11. 2023. u 13:14

SA omladinom, u prostorijama Gradskog odbora Beograd, razgovarali su predstavnici liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” Ana Brnabić i Marko Kešelj, koji su napomenuli da je država pokazala brigu o mladima konkretnim delima, od novčane podrške, preko startapova, do pomoći mladim bračnim parovima pri kupovini prvog stana.

ДРЖАВА ПОКАЗАЛА БРИГУ О МЛАДИМА: Брнабићева и Кешељ - Боримо се за нашу Србију (ВИДЕО)

Foto: SNS

Ana Brnabić podsetila je da Srbija nije imala nijedan Naučno-tehnološki park, a da ih danas ima četiri i dodala da u njima radi 311 kompanija, sa 2.982 zaposlena.

- Država je privlačila investicije, otvarala nova radna mesta, započela program „Moja prva plata“ za zapošljavanje mladih, ulagala u IT sektor. Za budućnost planiramo program „Garancija za mlade“, kako bi se ranije osamostalili i birali između nastavka školovanja ili prvog posla, planiramo novi ciklus programa „Moja prva plata“, planiramo nove Naučno-tehnološke parkove, planiramo nove olakšice za zapošljavanje mladih - rekla je Brnabićeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNS Srbija (@sns_srbija)

Kešelj naglašava da je Srbija otadžbina svih nas i da treba da brinemo o njoj, da je gradimo i razvijamo.

- Ponosan sam što, zajedno sa ovim mladim ljudima, mogu da se borim za našu Srbiju. Da Srbija bude još prosperitetnija, još razvijenija - naveo je Kešelj i dodao da Srbija mora da nastavi da pobeđuje.

- Da bi Srbija nastavila da niže pobede i uspehe, važno je da podržimo listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane" - zaključio je Kešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)