"ŠOLAK SELEKTIVNOM CENZUROM VRAĆA DUG ĐILASU": Jovanović - Nova odluka Junajted grupe još jedan pokušaj obmane građana Srbije

Novosti online

02. 11. 2023. u 12:16

MIHAILO Jovanović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasio se povodom saopštenja Junajted grupe, u kome se navodi kako će "iz protesta prestati sa emitovanjem političkog marketinga na svojim medijskim kanalima".

ШОЛАК СЕЛЕКТИВНОМ ЦЕНЗУРОМ ВРАЋА ДУГ ЂИЛАСУ: Јовановић - Нова одлука Јунајтед групе још један покушај обмане грађана Србије

Foto: Ministarstvo

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Kao član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, osećam dužnost da se oglasim povodom saopštenja Junajted grupe, u kojem se navodi da će iz protesta prestati sa emitovanjem političkog marketinga na svojim medijskim kanalima. Ova odluka je još jedan u nizu pokušaja da se obmanu građani Srbije, te smatram da je važno istaći pravu prirodu onoga što radi ova medijska grupacija. Posebno što se ova odluka donosi upravo u danu kada N1 televizija, koja je u vlasništvu Junajted grupe, emituje film o Aleksandru Vučiću. Bilo bi tačnije i iskrenije da su rekli da su politički spotovi zabranjeni za SNS, a da Junajted grupa preko svih svojih kanala nastavlja sa dvadesetčetvoročasovnom uređivačkom politikom vređanja Aleksandra Vučića.

Junajted grupa se predstavlja kao nepristrasna medijska kuća, ali je očigledno da se njihova odluka isključivo odnosi na zabranu emitovanja političkih spotova Srpske napredne stranke jer je zajedničko za sve njihove kanale da rade na promociji Dragana Đilasa i njegovih političkih saveznika, kako sa leve, tako i sa desne političke strane scene.

Istovremeno, Dragan Šolak i Junajted grupa, ovom očiglednom selektivnom cenzurom, vraćaju dug Draganu Đilasu i ostalim političarima koji su pre 2012. godine omogućili izgradnju poslovne imperije Junajted grupe na štetu svih građana Srbije.

Da nije bilo političke podrške Dragana Đilasa i njegovih satelita, Dragan Šolak nikada ne bi mogao ni da sanja da će jednog dana postati vlasnik kluba u Premijer ligi.

Zato me ne čudi što je Junajted grupa sada spremna da uradi sve kako bi vratila ove političare na vlast, uprkos njihovoj štetnoj prošloj politici koja je uništavala Srbiju sve do 2012. godine.

U istoriji višestranačja Srbije, nezapamćeno je da je jedna medijska grupacija donela ovakvu odluku koja na ovako otvoren način pokušava da utiče na političku scenu u zemlji. Ovako samo potvrđuju da Junajted grupa nije posvećena objektivnom i nepristrasnom informisanju javnosti, već promociji isključivo određenih političkih interesa.

Ovo je primer demokratije, slobode govora i odnosa prema neistomišljenicima kada bi na vlast došli Dragan Đilas i ostali favoriti Junajted grupe" poručio je Jovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)