"SRBI SA KiM NE ZABORAVLJAJU KO JE PONIZNO TRČAO KOD ZAPADNIH AMBASADOR" Petković poslao jasnu poruku Obradoviću i Đurđevićki

Novosti Onlajn

20. 10. 2023. u 13:29

PETAR Petković, član Predsedništva SNS-a i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, oglasio se povodom lažnih patriota Boška Obradovića i Milice Đurđević koji su zajedno sa NATO opozicijom napali Srbiju, ističući da zaboravljaju na srpsku kosovsku tragediju i Kurtijev teror koji se svakodnevno sprovodi.

СРБИ СА КиМ НЕ ЗАБОРАВЉАЈУ КО ЈЕ ПОНИЗНО ТРЧАО КОД ЗАПАДНИХ АМБАСАДОР Петковић послао јасну поруку Обрадовићу и Ђурђевићки

Foto: Tanjug

Našle se lažne patriote Boško Obradović i Milica Đurđević da na muci srpskog naroda sa Kosova i Metohije probaju da nakupe još neki glas za svog šefa Dragana Đilasa koji je zdušno hvalio Kurtija kao „gospodina i intelektualca“.

Zato ne smeju da pomenu Aljbina Kurtija koji svakodnevno sprovodi teror nad Srbima u pokrajini već im je glavna meta predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska lista koji svakodnevno dele muku i brigu srpskog naroda u pokrajini. 

Niti je Vučić potpisao francusko-nemački predlog, niti zapadnim emisarima Vučić trči na kanabe poput Obradovića stranim diplomatama, već dostojanstveno i čvrsto brani pozicije Srbije u najsloženijim političkim okolnostima do sada. 

Zato krenimo redom i činjenicama. 

Nisu Srbi sa Kosova i Metohije zaboravili kako je Boško Obradović ponizno trčao na večere kod zapadnih ambasada, da se dodvori za šaku vlasti i na tacni ponudi priznanje jednostrane nezavisnosti Kosova i Metohije.

Dobro se sećaju Srbi kako je sa svojim gazdom Đilasom pravio trule „Saveze za KiM“ sa Kurtijevom miljenicom Radom Trajković koja i danas sedi u Kurtijevoj zločinačkoj vladi u vreme najvećeg terora nad Srbima. 

Podjednako kao što se Srbi s Kosova i Metohije odlično sećaju da je Aleksandar Vučić jedini političar u istoriji Srbije koji je zvanično podneo zahtev da se u skladu sa Rezolucijom 1244 SB UN na Kosovo i Metohiju vrati predviđen broj pripadnika Vojske Srbije, ali to onima kojima je Obradović trčao na poklonjenje nije odgovaralo. 

Za razliku od laži kojima se Obradović i kompanija služe, činjenice govore i da je Vučić javno naveo da će Srbija tražiti održavanje sednice Saveta bezbednosti UN kada nam diplomatske okolnosti u tom telu budu išle naruku. 

Jedno je sigurno, na ovolikoj količini laži i neosnovanih optužbi na račun države Srbije i srpskog naroda na KiM Bošku Obradoviću pozavideo bi i Aljbin Kurti i njegov posilni Dželjalj Svečlja! Nema sumnje da već trljaju ruke nadajući se da će na vlast uspeti da dođu njihovi miljenici, samo ima jedan problem - narod ih neće!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)