NIKOLIĆEVA ODGOVORILA ĐILASU: Narod je takve lopove davno poslao na političko smetlište, a Srbiju prepustio sigurnim rukama

Novosti Onlajn

11. 10. 2023. u 20:18

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić odgovorila je na tvrdnje Dragana Đilasa da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "najbogatiji čovek u Srbiji".

НИКОЛИЋЕВА ОДГОВОРИЛА ЂИЛАСУ: Народ је такве лопове давно послао на политичко сметлиште, а Србију препустио сигурним рукама

Foto: Printskrin/sns_srbija

Njeno saopštenje prenosimo u celosti: 

" Ukoliko bi se bogatstvo merilo po podršci građana Srbije, onda je predsednik Vučić najbogatiji čovek, a ukoliko bi se bogatstvo merilo u novcu, ubedljivi su tajkuni i lopovi poput Đilasa, Šolaka, Aleksića.

Dakle, oni koji su kožu sa leđa narodu ogulili i koji bi to isto da ponove i danas.

Od preprodaje sekundi, otimanja Pionirskog parka, preko mosta na Adi, do drugih jezivih pljački koje su činile njihovu vlast, odnosno zloupotrebu političke funkcije.

Svaki dan Dragana Đilasa na vlasti svodio se na punjenje njegovih računa na Mauricijusu, Hongkongu i drugim poreskim rajevima u koje je smetao novac građana Srbije, ali na svoje, privatne, račune. I ukoliko bi se neko zapitao kolike su te sume, sve bi mu jasno bilo kada bi uporedio, na primer, izgradnju 0,9 kilometara mosta na Adi, koju je Đilas platio jednako koliko danas košta 30,9 kilometara auto- puta Miloš Veliki.

Zbog toga taj, kako sam sebe naziva “mašinski mozak”, nije u stanju da prihvati i izračuna, kada mu kažemo da je pokrao 619 miliona, jer je svestan da je daleko više.

A danas o kriminalu govori mafija koja je upravljala ovom zemljom, iz bivšeg režima, i koja je kriminal negovala. Ali umesto pred nadležnim organima, oni govore za tajkunske, svoje, medije, napadajući naš narod sa KiM, u Kurtijevom stilu. I naravno, bežeći kao đavo od krsta, da makar reč kažu na poligrafu, posto napadaju bezočnim lazima one koji su poligraf prošli.

Narod je takve lopove davno poslao na političko smetlište, a Srbiju prepustio sigurnim rukama. Rukama koje su je preporodile i od takvih lopova spasile.

I dok ruke predsednika Vučića otvaraju nove fabrike i radna mesta, Đilasove, lopovske, otvarale su novčanike građana Srbije.

I zato, nikada takvi lopovi, koji su, služeći interesima stranaca, Srbiju držali kao taoca, neće razumeti šta znaci slobodarska i samostalna politika koju vodi predsednik Vučić, služeći interesima, isključivo, svog naroda!" 

BONUS VIDEO: Vučić na pitanje "Novosti": Imao sam važne razgovore sa Makronom o budućnosti Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (44)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!