UHAPŠEN KRUŠEVLJANIN NA MERDARU: Ne zna se zašto, odveden u Prištinu

Novosti online

10. 10. 2023. u 18:39

NA administrativnom prelazu Merdare danas posle podne uhapšen je Srbin T.B. (52) iz Kruševca.

УХАПШЕН КРУШЕВЉАНИН НА МЕРДАРУ: Не зна се зашто, одведен у Приштину

Foto: D.Z.

Nakon hapšenja, on je odveden u Prištinu, a za sada se ne zna zbog čega je on uhapšen i šta mu se stavlja na teret.

Novo hapšenje Srba dolazi samo dan nakon što je policija tzv. Kosova uhapsila Srbina Miloša Šapića iz Zvečana koji je bio ubačen u automobil civilnih oznaka i odvezen prema Južnoj Mitrovici.

On je istog dana pušten na slobodu, a direktor policije tzv. Kosova za region sever Veton Eljšani, koji je ranije rekao da se on saslušava zbog sumnje na teška krivična dela, nije mogao da precizira zbog čega je Srbin priveden, kao ni šta mu je stavljano na teret.

(rt.rs)

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (45)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!