"BORIMO SE OKO KENIJE" Vučić: Stalno se borimo, a onda ima ovih koji nisu ništa uradili decenijama, a sada pričaju da bi ušli na KiM

Novosti onlajn

02. 10. 2023. u 22:20

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji, gde je govorio o događaju u Banjskoj i drugim važnim temama.

БОРИМО СЕ ОКО КЕНИЈЕ Вучић: Стално се боримо, а онда има ових који нису ништа урадили деценијама, а сада причају да би ушли на КиМ

Foto: Printskrin TV Hepi

Ističe i da niko u Srbiji nije tražio ono što je tražio brat ubijenog albanskog policajca - da se Kurti vrati za pregovarački sto.

- Niko to ni ovde nije rekao! Mi se borimo stalno, da se nastave povlačenja priznanja, borimo se oko Kenije. Stalno se borimo, a onda ima ovih koji nisu ništa uradili decenijama, a sada pričaju da bi ušli na Kosovo i Metohiju. I šta bi onda uradili? Je l' bi ti išao u vojsku ili bi išao u Francusku? Kao što si sebe poslao u Francusku. Što lažete i obmanjujete narod da biste to uradili - pita on.

Vučić je istakao i da mnogi, poput Pavla Grbovića, traže da se sve zaboravi, i da je razočaran ponašanjem mnogih na srpskoj političkoj sceni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)