SUPRUGA DOZVOLILA DA SE POKAŽU FOTOGRAFIJE UBIJENOG MIJAILOVIĆA: Cilj je da se vidi da je ubijen iz neposredne blizine

Novosti onlajn

02. 10. 2023. u 21:54

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji, gde je govorio o nemilom događaju u Banjskoj u kojem su stradali Stefan Nedeljković, Bojan Mijailović i Igor Marinković.

СУПРУГА ДОЗВОЛИЛА ДА СЕ ПОКАЖУ ФОТОГРАФИЈЕ УБИЈЕНОГ МИЈАИЛОВИЋА: Циљ је да се види да је убијен из непосредне близине

Foto: Printskrin

Vučić je komentarisao i pokazivanje fotografije ubijenog Mijailovića na konferenciji za medije direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petra Petkovića. 

Predsednik kaže da je supruga dozvolila da se pokažu fotografije ustreljenog Bojana Mijailovića bez blurovanja kako bi se videlo da je ubijen iz neposredne blizine, dok je ležao na leđima.

Ističe da ne mogu da mu oproste što ne želi o stradalim Srbima da govori kao o teroristima. 

- Oni to nisu radili zato što su zli. Doteralo je cara do duvara. Ja to znam, pratim to godinu i po dana, niko to ne zna bolje od mene - kaže predsednik. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (37)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar