ŽARIĆ KOVAČEVIĆ: "Đilasovci nam nisu potrebni, zanima ih samo fotelja"

Novosti online

23. 09. 2023. u 19:37

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Jelena Žarić Kovačević, odgovirila je oštro pripadnicima opozicije Draganu Đilasu i Mariniki Tepić.

ЖАРИЋ КОВАЧЕВИЋ: Ђиласовци нам нису потребни, занима их само фотеља

Foto: SNS

- Vikend vest iz sada regionalnog centra jugoistoka Srbije, Niša - Đilas i Tepić razgovarali sa građanima Niša i Niške banje. Imala bih mnogo pitanja sa tim u vezi. Na primer, da li ste tim ljudima konačno objasnili zašto je vaša nekadašnja žuta vlast zapostavila jug i jugoistok Srbije?! Da li ste objasnili načine prodavanja fabrika u bescenje i kako vas je bilo baš briga za onoliko radnika koje ste ostavili na ulici bez posla i plata?! Da li ste se izvinili sudijama koje su u reformi pravosuđa žutih tajkuna ostale na ulici čekajući bolje dane u kojima će tražiti pravdu za sebe i svoje porodice koje nisu bile politički podobne da imaju hleb i krov nad glavom?! Da li ste im isto to sve najavili kao program vašeg dolaska na vlast?! Jer, trebalo je - da znaju ljudi koga su sačekali - secikesu i lupačicu Poslovnikom o klupu institucije koja predstavlja državu.

Nišlije dobro znaju odakle radna mesta od 2012. na ovamo, dobro znaju da je devet investicija doveo Aleksandar Vučić -"Džonson elektrik, Leoni, Cumtobel, Imi, Šinju, Aster"- samo su neke od fabrika. Devet fabrika u Nišu, poslednji kamen temeljac za Palfinger položio je lično predsednik za 375 novih radnih mesta, a vrednost investicije je 35.5 miliona evra.

Niš je regionalni zdravstveni centar, izgrađen je potpuno nov klinički centar, opremljen najmodernijom opremom, najavljuje se izgradnja gradske bolnice kako bi zdravstvena zaštita bila odgovarajuća za oko 2 miliona ljudi, koliko gravitira ka Nišu.

Niška omladina zna ko je uložio 80 miliona evra i otvorio Naučno - tehnološki park, ko će graditi novi deo parka koji košta isto toliko i ko će im otvoriti Omladinski centar u Nišu za koji pod države dobijamo 100 miliona dinara. Svi znamo odakle nam posao, subvencije, veće plate i penzije, bolji standard - od Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke kao okosnice i lokalne vlasti.

Đilasovci nam nisu potrebni. Džaba vas bilo takvih, usmerenih na puko preuzimanje vlasti iz ljubavi prema fotelji! - navela je Kovačević.

BONUS VIDEO: I DANAS MANEVRI VOJSKE SRBIJE - Kolone borbenih vozila u Blacu, Kuršumliji i Beloljinu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)