SRAMNO PONAŠANJE MARINIKE, UNIŠTAVA IMOVINU: Orlić poručio - To je vaša bruka što biste Skupštinu da pretvorite u buvlju pijacu (VIDEO)

Novosti online

05. 09. 2023. u 12:07

VANREDNO zasedanje Skupštine Srbije je u toku, a ono što je danas njeno glavno obeležje je, nažalost, haos koji pravi deo opozicije blokirajući njen rad.

СРАМНО ПОНАШАЊЕ МАРИНИКЕ, УНИШТАВА ИМОВИНУ: Орлић поручио - То је ваша брука што бисте Скупштину да претворите у бувљу пијацу (ВИДЕО)

Foto: printskrin/RTS

- To je vaša bruka i sramota što biste Skupštinu da pretvorite u buvlju pijacu. Svi vi što duvate u pištaljku hoćete da sprečite majke da dobiju novac za njihovu decu. Gledali ste Kurtija 2015. uzor vam je svaka vam čast. Je l' ste ponosni što ne date penzionerima povećanje? Sram da vas bude, je l' se tako ponaša narodni poslanik, ko ste vi da zabranite rad Narodne skupštine - poručio je Vladimir Orlić, predsednik Narodne skupštine na današnjoj sednici.

Posebno se obratio i Mariniki Tepić koja uništava imovinu.

- Vi, Marinika, što šutirate to ili čime već radite, uništavate imovinu, a vi, Milivojeviću, kakvo je to ponašanje. Lazoviću, objasnite majkama što nećete da date majkama pare za njihovu decu ili hoćete samo da izigravate Kurtija - istakao je vidno zaprepašćen Orlić.

BONUS VIDEO: Predsednik Vučić dobio zvanje Počasnog građanina Subotice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (102)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)