TOTALNO LUDILO I APSURD: Vučić je kriv, zato što nešto nije rekao

Novosti online

04. 08. 2023. u 20:49

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se okupljenim građanima na Centralnoj manifestaciji obeležavanja vojno-policijske akcije "Oluja".

ТОТАЛНО ЛУДИЛО И АПСУРД: Вучић је крив, зато што нешто није рекао

Foto: Printskrin RTS

Tom prilikom on je rekao:

- Oni neretko misle da sam lud. Znate zašto? Zato što misle da na hrabrost imaju pravo samo oni koje tapšu po nekim ambasadama, a drugi ljudi moraju da budu kukavice. tako nam obeležavaju i narod. Kako nam se približi 4. avgust, obratite pažnju, svi koji bi voleli da Srba negde nema, na svim društvenim mrežama nam crtaju traktore pošto su oni veliki junaci, a mi kukavice, pošto su oni svojim junaštvom a ne američkim oružjem i oruđem i logističkom podrškom proterali gotovo goloruki narod uz ćutanje Srbije, sramno ćutanje Srbije u tom trenutku. I danas na ovoj konferenciji za novinare, trudio sam se da budem fin i kažem da podržavam teritorijalni integritet BiH, sve u redu, a postavim samo dva pitanja. Ako mi podržavamo teritorijalni integritet BiH, a što vi ne podržavate teritorijalni integritet Srbije u skladu sa poveljom UN i rezolucijom 1244? I nema odgovora. Koje god konkretno pitanje postavite nema odgovora, nego Vučić je lud. Onda postavim još konkretnije pitanje: A što si ti bio protiv toga da se osnuje konzulat Srbije u Bijeljini? Evo koliko god hoćete osnujte konzulata u Srbiji. Šta je problem da onujemo konzulat? Mislite da nam je neko odgovorio? Nije. Znate šta su mi odgovorili? Vučić je kriv, zato što nešto nije rekao. Ja sam sada odlučio, zato što sam kriv i za to što nisam rekao da ubuduće lepo ja njima pošaljem svoje govore, pa da oni meni odobre šta ću ja da govorim i da to bude jedino rešenje. Pogledajte do kakvog ludila i apsurda smo došli svi zajedno. Ovo sam vam rekao jer znam da dolaze i predstoje teška vremena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (73)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!