"POČETAK ZAJEDNIČKE BORBE": Brnabić razgovarala sa paraolimpijskim prvacima i sekretarom sportskog Saveza osoba sa invaliditetom (FOTO)

Novosti online

19. 07. 2023. u 16:01

PREMIJERKA Srbije, Ana Brnabić danas je u zgradi Vlade ugostila Draženka Mitrovića, svetskog šampiona i svetskog rekordera, Milana Srdića, paraolimpijcau košarci u kolicima i Nemanju Radovića, generalnog sekretara sportskog Saveza osoba sa invaliditetom Beograd.

ПОЧЕТАК ЗАЈЕДНИЧКЕ БОРБЕ: Брнабић разговарала са параолимпијским првацима и секретаром спортског Савеза особа са инвалидитетом (ФОТО)

Foto: Instagram/anabrnabic

- Danas sam se u Vladi Srbije, na moje veliko zadovoljstvo, sastala sa Draženkom Mitrovićem, svetskim šampionom i svetskim rekorderom, Milanom Srdićem, našim paraolimpijcem u košarci u kolicima i Nemanjom Radovićem, generalnim sekretarom sportskog Saveza osoba sa invaliditetom Beograda. Sreli smo se početkom meseca na jednom prijemu i dogovorili smo današnji sastanak kako bismo zajedničkim snagama prebrodili sve prepreke i izazove na putu do potpuno inkluzivnog društva. Razgovarali smo o tekućim projektima i složili smo se da je neophodno da dečija igrališta u Srbiji budu dostupna i prilagođena svoj deci. To je samo početak naše zajedničke borbe i sigurna sam da ćemo uspeti - napisala je premijerka na svom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)