BRNABIĆ: Naivno sam poverovala Miroslavu Aleksiću da se Zlatibor Lončar poznaje sa Vladimirom Kecmanovićem, izvinjavam se građanima

Novosti online

29. 06. 2023. u 19:21

PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u skupštini da je naivno poverovala predstavniku opozicije Miroslavu Aleksiću, da se bivši ministar zdravlja Zlatibor Lončar poznaje sa ocem maloletnika koji je počinio masakr na Vračaru u maju.

БРНАБИЋ: Наивно сам поверовала Мирославу Алексићу да се Златибор Лончар познаје са Владимиром Кецмановићем, извињавам се грађанима

Foto: Tanjug/VLADA REPUBLIKE SRBIJE

- Moram da se izvinim svim građanima Srbije, a pre svega mom prijatelju Zlatiboru Lončaru. Ranije danas sam, priznajem, ispala naivna i zamislite poverovala opozicionom poslaniku da se Zlatibor Lončar poznaje sa Vladimirom Kecmanovićem, zato što su obojica lekari. Moja greška, priznajem, a to sam tek naknadno uvidela kada sam dobila poruku od Zlatibora Lončara, čoveka koga izuzetno cenim, da nikada u životu nije čak ni video gospodina Kecmanovića - rekla je premijerka.

Ona je podvukla da je ovo odličan primer šta sve mogu napraviti poluinformacije i optužbe koje lideri opozicije iznose na račun predstavnika vlasti.

- Ovo je odlična ilustracija čemu vode vaše optužbe i laži i koliko su one monstruozne. Ponavljam, gospodin Lončar i gospodin Kecmanović se nikad u životu nisu ni upoznali. Izvinjavam se svima, izvukla sam pouku više nikada neću poverovati ništa predstavnicima opozicije, naučila sam lekciju - zaključila je Brnabić.

BONUS VIDEO: SRPKINjA PORUČILA KURTIJEVOJ POLICIJI - "Nećeš da me teraš iz moje kuće, evo hapsite me"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (55)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)