VUČIĆ SUTRA NA OTVARANJU OBILAZNICE OKO BEOGRADA: Predsednik prisustvuje ceremoniji na deonici tunel ''Straževica'' - petlja ''Bubanj Potok''

Novosti onlajn

27. 06. 2023. u 18:49

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra ceremoniji otvaranja obilaznice oko Beograda.

ВУЧИЋ СУТРА НА ОТВАРАЊУ ОБИЛАЗНИЦЕ ОКО БЕОГРАДА: Председник присуствује церемонији на деоници тунел Стражевица - петља Бубањ Поток

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Kako je saopštila služba za informisanje predsednika Republike, Aleksandar Vučić će prisustvovati ceremoniji na deonici tunel ''Straževica'' - petlja ''Bubanj Potok'', u 19 časova, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, posle više od 30 godina od početka radova, dugo sanjani snovi konačno postaju java, pošto će sutra, na Vidovdan, simbolično, za saobraćaj biti pušten Sektor 6 autoputske obilaznice oko Beograda, od tunela Straževica do petlje Bubanj potok.

Ovim će se konačno kompletirati i poslednje parče Koridora 10, a radovi na ovom, važnom segmentu od 9,8 kilometara počeli su septembra 2019. godine. Tako će saobraćajni prsten u dužini od 47 kilometara od Batajnice do Bubanj potoka biti kompletiran, dok će u narednom periodu ostati da se završi treći segment do Pančeva, dužine 31 kilometar.                             

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (174)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)