I DALJE BLOKADA KA PRELAZU MERDARE: Kamioni stoje, putnička vozila propuštaju

Novosti online

20. 06. 2023. u 10:41

U MESTU Rudare kod Kuršumlije i dalje traje blokada magistralnog puta koji od Prokuplja vodi ka administrativnom prelazu Merdare, izjavio je danas jedan od organizatora te blokade Dejan Milošević.

И ДАЉЕ БЛОКАДА КА ПРЕЛАЗУ МЕРДАРЕ: Камиони стоје, путничка возила пропуштају

Foto: Kosovo Online

On je kazao da se kamioni i autobusi sa tablicama tzv. Kosova i stranim tablicama i dalje ne propuštaju, dok putnički automobili prolaze.

Kako je rekao, tokom noći je bilo dosta pokušaja da prođu, ali su se svi vratili.

- Bilo je i autobusa sa kosovskim tablicama, jedne firme iz Prištine, koja je prevozila ljude na more u Albaniju, ali oni su vraćeni i verovatno su našli drugu soluciju. Većina putničkih automobila ima KM tablice i to su ljudi srpske nacionalnosti - rekao je Milošević.

Put je od sinoć blokiran zbog mere prištinske vlade kojom je pre nekoliko dana obustavljen ulazak srpske robe i kamiona sa registarskim oznakama Republike Srbije na Kosovo i Metohiju, ali i zbog podrške Srbima u južnoj pokrajini.

Blokirani su putevi i ka prelazima Jarinje i Brnjak.

BONUS VIDEO: "AKO PADNEM JA, PAŠĆE I ON NA PRAVDI BOGA" - Potresne reči majke uhapšenog Nemanje Vlaškovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (52)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu