VUČEVIĆ PORUČIO OBRADOVIĆU: Čoveku koji prekrši zakletvu datu u Hilandaru očigledno ništa nije sveto

Novosti online

16. 06. 2023. u 18:47

MINISTAR odbrane Miloš Vučević pitao je lidera Dveri Boška Obradovića da li ga je sramota što politizuje smrt oca dvoje dece.

ВУЧЕВИЋ ПОРУЧИО ОБРАДОВИЋУ: Човеку који прекрши заклетву дату у Хиландару очигледно ништа није свето

Foto: Petar Milošević

- Srpski vojnik koji je danas tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći je Branislav Kovačević. Sa ponosom je nosio čin starijeg vodnika Vojske Srbije. Branislav je bio angažovan na obezbeđenju administrativne linije sa KiM. Nesreća se dogodila nekih 50 kilometara daleko od mesta održavanja vojnih vežbi. Branislav je poginuo u nesreći, čestito vršeći svoju dužnost, na službi svom narodu i svojoj otadžbini. Sad da pitam da li Vas je sramota što smrt oca dvoje dece politizujete na ovakav način, ne mogu. Ne mogu, jer čoveku koji prekrši zakletvu datu u Hilandaru očigledno ništa nije sveto - rekao je Vučević.

Obradović je prethodno na Tviteru pitao "da li je današnja pogibija jednog i povređivanje tri pripadnika Vojske Srbije u Vranju povezano sa vežbom sa NATO".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (377)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije