AMERIČKI specijalni izaslanik za Zapadni Balkan poručio je povodom današnjeg dolaska tzv. kosovskog ministra Eljberta Krasnićija u opštinsku zgradu u Leposaviću, što je izazvalo veliko negodovanje Srba, da svaki put kada "tzv. kosovske vlasti koriste te zgrade kao simbol njihove opozicije planu SAD i EU za deeskalaciju situacije na severu to narušava odnose između etničkih grupa i odnose između tzv. Kosova i evroatlantske zajednice", i upozorio da će zbog toga biti posledica.

Komentari (13)

Ljubica

16.06.2023. 17:02

Sprovedite vi prvo Briselski sporazum i ZSO, jer da ste to uradili, svega ovog ne bi ni bilo. Vaše razmaženo derište ste navikli na popuštanja i ćutke ste posmatrali njihovo nasilje nad Srbima sa KiM, a rezultat je eskalacija koja svakog momenta može da se pretvori u otvoreni sukob.

Ljuba

16.06.2023. 17:07

Какав демократски легитимитет има неко, ко буде иужзабран са мање од 3 посто гласова, какво право на подршку има неко ко пуца на децу и цивилима у леђа? То је легитимитет терора и нема везе са демократијом и тако се квалификује западни слободни свет у односу на ауторатвне режиме Путина и СИ Ђи Пинга? Та врста демократије би требала да буде светла будућност Европе?

buki

16.06.2023. 17:37

Poslednjih 100 godina radite sve u korist Šiptara i ostalih srbomrzaca, ali poslednih 23 godine intenzivno i neprekidno podržavate sve one koji ubijaju Srbe i nad Srbima vrše etničko čišćenje i genocid. Pomažete im da nas truju, ubijaju i na živo vade vitalne organe, uz licemerje i cinizam neviđen do sada. Glumite neku nad-rasu ne plašeći se Boga, ali kao i svim zlotvorima, jednom vam mora doći kraj, a svi Srbi se nadaju da će vam taj kraj biti u paklu. SOTONE!

KKK

16.06.2023. 17:53

A , zasto ste to radili .? E, zato snosite punu odgovornost za situaciju koja je trenutno zategnuta.Jedna je prica za javnost , a vi im dajete instrukcije i podsticete ih.To se zove DVOLICNOST I LICEMERJE.!!!!

Miki Zg

16.06.2023. 19:47

Kome ovaj lik prodaje trice i kučine .Povucite se okupatori sa AP Kosovo i Metohije pa će svi problemi biti rešeni za 24 sata .!Podrška srpskim herojima na KiM-u .

Petar

16.06.2023. 19:52

То што је рекао није морао да нам каже, ми то све јако добро знамо. Могао би и да дода још нешто, Нека каже када то нису радили било шта у њихову корист?

Debilarijjm

16.06.2023. 20:28

Bedni hoštapleri zadnjih 30 godina širite tetorizam po svetu, ali evo bliži vam se kraj. Poraz u ukrajini je vaš zadnji teroristički projekt. Svetska zajdnica je jednoglasna nema više pljačke prirodnih bogastava a time i vaša moć nestaje. Vaše laži i podmetanja dolaze na naplatu …

Luka

16.06.2023. 20:36

Eskobaru sveto je ljudsko,demokratsko pravo da se čovjek odupre nasilju pogotovo kada to rade “državni organi”i to zasnovano na etničkom principu.

vladimir

16.06.2023. 21:55

Znamo mi to Eskobar i pre nego što si došao i to kao obični gradjani! Nema "magle" kada ste vi u pitanju - sve je jasno sa Amerikom!

Puz

17.06.2023. 10:31

Pa nismo ni mislili da Kurti radi nesto bez vaseg blagoslova. Nama pokusavate da zamazete oci raznim kobajagi pretnjama i mrdanjem prsta ka svom mezimcu a dok mu dozvoljavate da radi stvari kakve su samo nacisti radili. Polako, necete ni vi doveka...

Željko

17.06.2023. 20:45

Gospodin Eskobar i SAD su sebi dopustili previše kada se radi o posredovanju između tzv. Kosova i Srbije. Otvoreno se stavljaju na albansku stranu i to ne skrivaju, mešaju se u unutrašnja pitanja Srbije i nastoje da odrede kurs naše politike, sa neskrivenim krajnjim ciljem da se nezavisnost lažne države realizuje i pravno i formalno. Pitam se da li bi se ponašali isto da imaju problem na svojoj teritoriji? U njihovoj retorici, Međunarodno pravo je odavno umrlo.

Željko

17.06.2023. 20:58

Previše cinizma i pristrasnosti može da se prepozna iz Eskobarovih reči kojima se odražava politika SAD. Srbija je suverena i nezavisna država, pa reči američkog izaslanika doživljava samo kao predloge, a ne kao zahteve po kojima mora da postupi. Nemojmo se zavaravati lažnim pretnjama koje se upućuju Kurtiju iz Amerike, jer oni neće ukoravati lažnu tvorevinu koju su sami kreirali niti će preduzeti akcije protiv lažne države čije napore ka nezavisnosti podržavaju. Ove kritike su samo obmana kojom se stvara prividan utisak potrebe poštovanja prava Srba, a zapravo se odobrava sprovođenje svega što Kurti radi na tzv. Kosovu.