MINISTAR privrede Rade Basta poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da "hapsi bagru koja na protestu bije narod i novinare", iako to nije ni ingerencija predsednika.

Ljubica

04.06.2023. 20:02

Bastu je trebalo smeniti posle njegovih komentara o sankcijama.Zna se ko kosi, a ko vodu nosi i zna se mesto i vreme za takve akcije. Politiku treba sa ulice i Twittera vratiti u Skupštinu.

Tuga

05.06.2023. 06:17

Tuga je to ko je sve danas ministar u Srbiji, a jos veca tuga da je ta ista spodoba jos uvek ministar jednog od najvaznijih ministarstava, zbog koga i cega on MORA biti ministar meni nije jasno.

Spasoje

05.06.2023. 06:31

Crvenim kada procitam komentare "navijaca." To je realnost nazalost. Ostanak ministra Baste u Vladi je u iskljucivoj nadleznosti same Vlade. Gradjani mogu iskazivati javno svoj stav ali na kulturan nacin. Medjutim, recnik gospodina Glisica je vasarski ali i pokazuje odredjenu dozu panike.

Aleks

05.06.2023. 08:41

Samo napred Gliškiću, zatvori NATO kancelariju u Generalštabu i pohapsi sve NATO špijunska g... ! Onda će unutrašnji i spoljašnji neprijatelji da se prizovu pameti i biće najverniji članovi novog pokreta za patriotizam i implementaciju nepotpisanih ugovora.

Nikola013

05.06.2023. 09:04

Ministar privrede Republike Srbije - Rade Basta poručio je "hapsi bagru koja na protestu bije narod i novinare". Predsednik Izvršnog odbora SNS (najmasovnije stranke u Republici Srbiji) - Darko Glišić odgovara “Taj NATO ološ, da začepi više jednom ta svoja crvena, gubava usta. Ti su uhapšeni, a kakav je lopov, trebalo je i on i njegova crvena bagra zajedno sa njima.” I posle se pitate zašto nasilje, zašto takva atmosfera u društvu, zašto totalna degradacija svega. A sa najviših državnih položaja ovakav vokabular i rečnik se koristi. Eto zato ljudi šetaju, protiv ovoga.

scarface

05.06.2023. 10:16

Svaka čast na rečniku, ali ono što me još više brine koliko podrške ima za takav rečnik. Stvarno smo bolesno društvo. A sada krenite sa minusima. Šta ćete istina boli.

Slaviša

05.06.2023. 11:21

Kako je ovaj dogurao do ministra sa ovakvom retorikom koja je vrlo slična Mitrovićevim zadrugarima. Možda je preterivao sa gledanjem zadruge.