OGLASIO SE DIREKTOR KBC KOSOVSKA MITROVICA: Otkrio u kakvom je stanju Dragiša Galjak, na koga je pucala Kurtijeva policija

Novosti online

02. 06. 2023. u 11:35

DIREKTOR KBC Kosovska Mitrovica doktor Zlatan Elek rekao je danas da je stanje Dragiše Galjka i dalje ozbiljno i da se nalazi pod 24-časovnim nadzorom hirurške ekipe.

ОГЛАСИО СЕ ДИРЕКТОР КБЦ КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Открио у каквом је стању Драгиша Гаљак, на кога је пуцала Куртијева полиција

D.Z.

Doktor Elek je podsetio da se Galjak nalazi u jedinici intenzivne nege, sa teškim telesnim povredama, nanetim vatrenim oružjem u ponedeljak od strane pripadnika kosovske policijske službe.

"Galjak ima ulaznu ranu u predelu krsne kosti levo, i izlaznu ranu karlice levo.Takođe, ima prostelnu ranu u predelu kažiprsta. Njegovo zdravstveno stanje je i dalje ozbiljno i on se nalazi pod 24-časovnim nadzorom hirurške ekipe Kliničko-bolničkog centra Kosovska Mitrovica", naveo je Elek.

U ponedeljak je 52 Srba zatražilo pomoć u KBC Kosovska Mitrovica, nakon što je Kfor upotrebio suzavac, a kosovska policija vatreno oružje protiv građana koji su protestovali ispred opštine Zvečan, prenosi Kosovo onlajn.

BONUS VIDEO: "IDITE KUĆI, KOSOVO JE SRBIJA": Mališani iz Zubinog Potoka se igraju ispred bodljikave žice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)