"NASTAVITE DA RADITE I DA SE BORITE ZA NAŠU SRBIJU": Vučić poslao snažnu poruku pre početka vanredne skupštine SNS

Tanjug

27. 05. 2023. u 11:58

LIDER SNS Aleksandar Vučić poručio je danas u Kragujevcu stranačkim kolegama, pred početak vanredne skupštine stranke, da nastave da rade i da se bore za Srbiju, kao i da nepristojni nikada neće pobediti pristojne.

НАСТАВИТЕ ДА РАДИТЕ И ДА СЕ БОРИТЕ ЗА НАШУ СРБИЈУ: Вучић послао снажну поруку пре почетка ванредне скупштине СНС

Foto: N. Skenderija

- Vi koji ste napravili političkog giganta, nastavite da radite i da se borite za našu Srbiju i nikada ne mogu nepristojni da pobede pristojne, nikada gori ne mogu da pobede i nikada ne može neznanje da pobedi znanje i nerad ne može da pobedi rad i zato vas molim da nastavite da radite sa ogromnom energijom - poručio je Vučić.

Skupština SNS će početi u 12 časova u hali "Jezero" u Kragujevcu. Uvodni deo sednice biće otvoren za javnost, nakon čega će biti zatvorena za predstavnike medija.

Posle održane sednice, očekuju se izjave, najavila je SNS.

Na skupu "Srbija nade", koji je održan juče u Beogradu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da se od danas povlači sa mesta predsednika SNS i da će biti formiran Pokret za narod i državu od Vidovdana.

- Ovo je poslednje veče u kome vam se obraćam kao predsendik SNS, neko drugi će preuzeti moju, vašu, našu SNS, čiji ću član ostati i verni i odani član biti. Ali ću biti predsdenik svih građana Srbije, a ne predsednik političke partije - rekao je sinoć Vučić.

Najavio je da će SNS biti stožer novog Pokreta, koji će biti baza i oslonac kako bismo sačuvali zemlju u naredne dve i tri krizne godine koje su odlučujuće za budućnost Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (120)

POZNATI KOJI SU OD POROKA I SLAVE POBEGLI U MANASTIR: Među njima su glumac i autor našeg kultnog filma