DOLAZI NA SKUP "SRBIJA NADE" Aca Lukas na Instagramu najavio gde će biti 26. maja (FOTO)

Novosti online

22. 05. 2023. u 17:17

POZNATI pevač Aca Lukas objavio je na Instagram profilu da dolazi 26. maja na skup "Srbija nade" te pozvao građane da se pridruže.

ДОЛАЗИ НА СКУП СРБИЈА НАДЕ Аца Лукас на Инстаграму најавио где ће бити 26. маја (ФОТО)

Foto aleksandar_vuksanovic_official

- Vidimo se - napisao je Lukas na Instagramu.

Printscreen

Pored njega, podršku je dala i pevačica Ana Nikolić, glumac Stefan Usiljanin, voditeljka Daniela Boračeva, kao i bloger Milovan Stijović.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će skup "Srbija nade" biti održan 26. maja u 19 časova.

- Poslednji tako veliki smo pravili 19. aprila 2019. godine. Više od četiri godine je proteklo od tog velikog skupa. Ovo je skup za sve obične, dobre ljude Srbije. Ovo je skup i za one ljude koji hoće da podrže sve one koji su izgubili svoje najbliže. Oni su zaslužili najveću podršku i države i ljudi i svih nas. Takođe, ovo nije skup protesta, ovo nije skup ljutnje, ovo ne sme da bude skup mržnje, bez obzira na to što prema nama prave jedino mržnju - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (102)

ZADOVOLJAN SAM UKUPNOM SPREMNOŠĆU NAŠE VOJSKE Vučić o vežbi Vihor 2024: Vojska će ubuduće biti tako organizovana (VIDEO)