ĆUPRIJA DOČEKALA BRAĆU SA KOSOVA: Evo kako su dočekani heroji iz Kosovskog Pomoravlja koji su pešaka krenuli na skup nade (FOTO, VIDEO)

Novosti Onlajn

21. 05. 2023. u 17:39

POSLE pet dana pešačenja, grupa od 13 Srba iz Kosovskog Pomoravlja koji su krenuli da na mitingu 26. maja podrže predsednika Aleksandra Vučića, danas je stigla u Ćupriju.

ЋУПРИЈА ДОЧЕКАЛА БРАЋУ СА КОСОВА: Ево како су дочекани хероји из Косовског Поморавља који су пешака кренули на скуп наде (ФОТО, ВИДЕО)

Foto: Novosti

Njih je kod spomenika Caru Lazaru dočeklo više desetina meštana i aktivista Srpske napredne stranke, kao i predsednik ove opštine Ninoslav Erić koji im je poželeo dobrodošlicu, a devojka u narodnoj nošnji ih poslužila pogačom i solju.

Foto: Novosti

- Dobro došla naša braćo iz Kosovskog Pomoravlja u Ćupriju, glavni grad moravske Srbije. Hvala vam za žrtvu koju dajete da dođete 26. maja do Beograda. Ćuprija i Srpska napredna stranka biće uz vas, kao što smo i danas i još jednom veliko hvala za podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću – istakao je Erić.

Foto: Novosti

Dalibor Janković iz Gornjeg Kusca zahvalio je svima na podršci, istakavši da su nepokolebljivi da stignu do svog cilja i daju podršku svojoj državi i predsedniku.

- Zahvalio bih celom mom timu, a onda i predsedniku Aleksandru Vučiću koji zna naš pravac i cilj i da stižemo u petak 26. maja da mu pružimo podršku. Hvala i našim domaćinima iz Ćuprije na dobrodošlici i podršci – preneo je Janković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (100)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)