VI STE PRIMER KAKO SE VOLI SRBIJA: Milanovčani dočekali braću s Kosova i Metohije (FOTO)

Novosti Onlajn

21. 05. 2023. u 15:53

VIŠE desetina građana i aktivista Gornjeg Milanovca dočekali su danas braću s Kosova i Metohije koji već četvrti dan pešače na miting nade u Beograd 26. maja kako bi podržali predsednika Aleksandra Vučića.

ВИ СТЕ ПРИМЕР КАКО СЕ ВОЛИ СРБИЈА: Милановчани дочекали браћу с Косова и Метохије (ФОТО)

Foto: Novosti

Oni su do sada prešli oko 150 kilometara i ističu da im uz jaku volju i motivaciju za svoju državu Srbiju i predsednika ništa ne pada teško.

Foto: Novosti

Heroje iz Leposavića i Kosovske Mitrovice je na putu ka Rudniku uz narod, domaćinski dočekao i predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević koji im je zahvalio na njihovom patriotizmu i požrtvovanju.

Foto: Novosti

- Hvala vam, ovako se bori za Srbiju, ovo je najbolji primer  kako svi u Srbij treba da radimo n, a to je da se ujedinimo i svi stanemo pod jeda barjak, srpski barjak , da Srbija uvek pobedi - naglasioje Kovačević.

Foto: Novosti

Dejan Marjanović iz Leška je još jednom poručio da ih vodi ljubav prema Srbiji i da žele da podrže predsednika Vučića u borbi za KiM i Srbiju.

BONUS VIDEO: CEO TIM KAO JEDAN - Za heroje iz Kosovskog Pomoravlja domaćinski doček kod Predejana

(TV Most)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (106)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!