OVO JE OKUPACIJA SEVERA KOSMETA: Kurtiju dajemo rok do 1. juna - Simić se hitno obratio (VIDEO)

D. Z.

19. 05. 2023. u 12:27

NA konferenciji za novinare u sedištu Srpske liste u Severnoj Mitrovici, potpredsednik liste Igor Simić rekao je da je danas počela okupacija severa Kosova i da je zahvaljujući upravo Srpskoj listi danas sačuvan mir, jer su na sve načine pokušavali da zadrže narod koji je ogorčen s pravom, jer su Srbima sva moguća prava uskraćena.

ОВО ЈЕ ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСМЕТА: Куртију дајемо рок до 1. јуна - Симић се хитно обратио (ВИДЕО)

Foto: D. Zečević

Simić je rekao da daju rok do 1. juna da prestane represija Aljbina Kurtija, a da će u slučaju da se to ne desi srpski narod odgovoriti svim mogućim sredstvima.

Konferenciju Srpske liste pratio je veliki broj albanskih novinara koji su pokušavali da isprovociraju Simića, a na jedno od pitanja "i šta ćete sad", Simić je odgovorio "da sačuvamo mir".

Na pitanje novinara da li očekuje upade i u ostale opštine na severu rekao je da nije isključeno, ali da je Srpska lista zahvaljujući politici Aleksandra Vučića sve vreme nastojala da sačuva mir.

Inače, Simić je rekao da je danas "veliki broj pripadnika tzv. kosovske policije i u uniformama i u civilu poslat na sever s namerom da ga okupira".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (78)

TENISKI ŠOK: Karlos Alkaraz izgubio!