KURTIJEVO OBEZBEĐENJE NAPALO NOVINARA: Bacili mu opremu na pod i pretili

S.S.R.

12. 05. 2023. u 16:50

Dopisnik "Juronjuz Albanija" iz Prištine Kosov Đoci napisao je na Fejsbuku da ga je "bez ikakvog razloga" juče napalo obezbeđenje premijera privremenih institucija na KiM Aljbina Kurtija.

КУРТИЈЕВО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ НАПАЛО НОВИНАРА: Бацили му опрему на под и претили

Foto: Profimedia

Jedan od pripadnika Kurtijevog obezbeđenja je gurnuo Đocija, kada je pokušao da priđe i uzme izjavu od Kurtija, oteo mu opremu i bacio je na pod.

- Bez ikakvog razloga, jedan telohtranitelj me je gurnuo i bacio svu moju opremu na pod, a drugi umesto da me zamoli da razgovaramo, zapretio mi je rečima - dobro pogledaj i zapamti. Ova akcija je bilo potpuno nepotrebna i neprihvatljiva - napisao je na Fejsbuku Đoci.

Incident se dogodio posle sastanka Kurtija i specijalnog izaslanika EU Miroslava Lajčaka, ispred glavnog ulaza u zgradu tzv. kosovske Vlade.

Naime, dok je Lajčak izašao pred veću grupu novinara na jedan izlaz, Kurti je krenuo na drugi izlaz, gde ga je Đoci sačekao sa grupom kolega novinara.

- Ono što me je impresioniralo, osim idiotskog ponašanja ova dva pripadnika obezbeđenja premijera, jeste činjenica da iako je većinu ove situacije Kurti video i čuo, samo je ignorisao u tom trenutku i čak je izašao i razgovarao sa nama - kaže Đoci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!