VUČIĆ: Nisam Ružiću diktirao ostavku

Novosti online

08. 05. 2023. u 22:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić kazao je u emisiji "Ćirilica" na Hepi TV da nije Branku Ružiću diktirao ostavku i da bi mu odmah rekao da je u nečemu video njegovu krivicu.

ВУЧИЋ: Нисам Ружићу диктирао оставку

D. Milovanović

- Možda sam video u nekim drugim stvarima, ali to nije bilo dovoljno za ostavku. Tako da su i to slagali. Zamislite razlog, smenite Gašića. A zašto? Šta policija nije otkrila ili uradila? Nije njegovo da deluje preventivno, nego represivno. Policija i bezbednjaci su sve uradili po knjizi. To pokazuje da iz opozicije nemaju pojma šta je uloga policija ili BIA. Vi ne razumete čije ostavke tražite. Ali ako to tražite, ja sam govorio i na proširenoj sednici SNS, rekao sam: "Dođu vremena tmurna i smutna, kada najgori politički talog ispliva na površinu, kao 2001. godine. Možda je došlo takvo vreme." Šta je problem. Već smo naučili kako izgleda njihov progon. Ovo što nam govore svaki dan - puške, glave, zatvori za sve. Nikakav problem. Istrpeli smo jednom, istrpećemo opet. Niko neće da beži. Ja ih znam, kukavica do kukavice. Ja neću do njih da bežim, izgradio sam više škola, pruga i puteva od svih njih zajedno. Hoćete ostavku svih? Nekih ćete da dobijete, nekih možda malo kasnije, pa idemo opet na izbore - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (90)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!