JOVANOV: Za Brkića i njegove političke lešinare su daske mrtvačkog kovčega - daske koje život znače

Novosti online

08. 05. 2023. u 20:42

ŠEF poslaničke grupe Srpske napredne stranke, Milenko Jovanov, reagovao je na sramne pretnje Milovana Brkića, koje u se čule na današnjem protestu opozicije i koje su upućene na račun predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

ЈОВАНОВ: За Бркића и његове политичке лешинаре су даске мртвачког ковчега - даске које живот значе

Foto: Arhiva

- Danas su građani Srbije imali priliku da vide i čuju Milovana Brkića, jednog od glavnih ideologa političkih lešinara koji su se okupili u pokušaju da se okoriste na tuđoj nesreći i tragediji koja je zadesila Srbiju. Brkićeve tekstove ovi lešinari citiraju u svojim medijskim nastupima, skupštinskim govorima, ponavljaju na svojim konferencijama za štampu... - ističe Jovanov.

Kako kaže, Brkić je danas jasno ukazao da je njihov sledeći korak građanski rat.

- Međutim, on je danas jasno ukazao da će sledeći cilj lešinarske bulumente biti građanski rat u kome će se vlast menjati puškama, koje u ruke, naravno, neće uzeti ni on, ni njegovi podrepaši, nego, kako je rekao "mladi ljudi", koji će im ubistvom predsednika prokrčiti put do vlasti. Dakle, na skupu koji su navodno organizovali protiv nasilja, oni pozivaju na građanski rat i ubistvo predsednika države!  Ako je iko i pomislio da su danas svojim političkim lešinarenjem dotakli samo dno, Brkić je pokazao da za njih dna nema i da su za njih daske mrtvačkog kovčega - daske koje život znače.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!