TORBICA: Čanku Srbija za sve kriva

Novosti online

17. 04. 2023. u 21:40

POTPREDSEDNIK Pokreta socijalista Bojan Torbica reagovao je na uvrede koje je Nenad Čanak uputio Aleksandru Vulinu.

ТОРБИЦА: Чанку Србија за све крива

Foto: PS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Mešanac Mila Đukanovića i NATO ambasadora, Nenad Čanak, uvek i u svemu vidi Rusiju, a Srbija mu je za sve kriva, ne bi li se još više umilio Milu i NATO gazdama.

Nenad Čačak, poznat po tome što je pijan i drogiran vozio sanke po užem centru Novog Sada, mlatio ljude po kafanama i hrkao po rijalitijima, ima jedan vrlo opasan zadatak, da blati Srbiju i Srbe gde god može i stigne i da svađa Srbiju sa iskrenim prijateljima, kao i da vređa prave patriote, ali olupina i šljam samo tome i služi.

Svako ko se bori za Srbiju, kao što se Aleksandar Vulin bori za Srbiju, za Čanka je neprijatelj. Sve što više Vulin radi za svoju zemlju, mešanac Mila Đukanovića i NATO ambasadora Čanak više laje i zavija.

Mrzi Čanak Aleksandra Vulina, pre svega zato što je od prvog dana borbe za uspravnu Srbiju bio uz Aleksandra Vučića i pomagao mu da spase zemlju od žutog šljama kome pripada Čanak.

Pošto mešanac pominje pudlice, neka kaže Čanak najpre gde mu se deca školuju i od kojih para?

Deca Aleksandra Vulina školuju se u svojoj zemlji Srbiji, za razliku od dece Nenada Čanka koja se prljavim novcem svog oca školuju u Londonu.

Nenad Čanak mrzi Aleksandra Vulina i zbog toga što je za vreme Vulinovog mandata na čelu MUP-a, policija privela i oduzela pištolj sinu Nenada Čanka, a potom i samom Nenadu Čanku dok je sa tim istim pištoljem pretio policajcu. Smeta Vulin zato što se bori za svoju zemlju i zato što porodica Čanak ne može više da se bahati po Novom Sadu i maltretira ljude  - poručio je Bojan Torbica.

Podsetimo, Čanak je danas kazao da je "Vulin deo službe koja je slepo odana Kremlju koje se Vučić plaši - za svoj život".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO NA POLIGON PEŠTER: Sve spremno za veliku vojnu vežbu (VIDEO)