ŠTA DA KAŽEM ĆERKICI KOJA SVAKI DAN TRAŽI OCA? Supruga ranjenog Jovanovića se kroz suze obratila predsedniku Vučiću: Šta smo skrivili?

Novosti onlajn

13. 04. 2023. u 12:48

TOKOM razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Srbima sa KiM, predsedniku se obratila Marina Jovanović, žena upucanog Milana Jovanovića.

ШТА ДА КАЖЕМ ЋЕРКИЦИ КОЈА СВАКИ ДАН ТРАЖИ ОЦА? Супруга рањеног Јовановића се кроз сузе обратила председнику Вучићу: Шта смо скривили?

Foto: Printskrin

- Pucali su na nevinog čoveka, oprostite, to je jače od mene. Milimetri su delili od toga da moja deca ostanu bez oca, a ja bez muža. Ali traume će ostati večne. Zašto su nas napali, šta smo mi skrivili. Ćerkica od 3 godine svaku noć plače i ujutru traži oca. Šta njoj da kažem? Juče sam pokrenula peticiju da se uklone svi specijalci sa KiM. Takođe želim da se zahvalim državi Srbiji i vama koji ste nam pružili podršku. Samo da pitam, koliko krvi treba da se prolije da bi se ovo zaustavilo. Ja sam izbegla iz Obilića, i danas sve to isto preživljavaju moja deca - rekla je Marina kroz suze.

Vučić je poručio Marini Jovanović da njen suprug nije kriv, i da razularena banda puca po nalogu, da bi mogli da izazivaju provokacije, kako bi se Kurti predstavljao kao Zelenski.

- I da nas uvuku u sukob sa NATO, a da onda oslobađaju ceo svet od ruskih sluga. To je ceo smisao svega što rade. A mi možemo da se oslonimo samo na sebe i na svoju Srbiju. Niko neće da nam pomogne, baš kao što ih nije bilo 1999. godine, ni mnogih drugih godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (219)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!