NEŠTO posle 17 časova na administrativnom prelazu Jarinje, pripadnici tzv. kosovske policije uhapsili su Srbina N.T. (42) rodom iz Bosne i Hercegovine, koji je vozilom beogradskih registarskih tablica došao iz pravca Raške odnosno centralne Srbije.

Jovo

07.04.2023. 19:28

Zastrasivanje svih Srba koji bi mogli biti ukljuceni u pruzanju otpora okupacionim vlastima u Pristini pred prolecnu ofanzivu. I mali Zelenski kao i onaj pravi u Ukraini priprema svoju prolecnu ofanzivu preuzimanja severa KiM putem nelegalnih izbora. Oboici gazda je isti NATO. Procenili su da bi bivsi policajci mogli da se ukljuce u pruzanje otpora nasilnog preuzimanja severa pa zato njih najcesce hapse da bi se zastrasili svi drugi da ne ometaju nelegalne izbore i uspostavljanja "zakona i reda" lazne drzave na citavoj teritoriji.

loki

07.04.2023. 20:02

Svakog dana preko teritiorije Srbije predje na hiljade kosovskih Albanaca, jer blizeg i lakseg puta oni nemaju. Zasto nasa policija za svakog uhapsenog Srbina ne uhapsi po nekoliko Abanaca pod sumnjom da su pocinili ratne zlocine. Dok im se noge ne budu tresle od straha kad dolaze na srpsku granicu, ponasace se ovako divljacki.