"ZAPAMTITE MOJE REČI..." Važna poruka predsednika za sve građane Srbije - "Moramo da nastavimo da se borimo, da sanjamo"

Novosti onlajn

01. 04. 2023. u 13:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se tokom ceremonije otvaranja deonice Novi Beograd – Surčin auto-puta "Miloš Veliki“

ЗАПАМТИТЕ МОЈЕ РЕЧИ... Важна порука председника за све грађане Србије - Морамо да наставимо да се боримо, да сањамо

Foto: Tanjug

- Moja poruka je da moramo da nastavimo da se borimo, da sanjamo. Ubrzo otvaramo auto-put do Kruševca, obilaznicu oko Beograda do Bubanj potoka, a onda da potpisujemo ugovor od Bubanj potoka preko Leštana i Vinče, preko Dunava do Pančeva, tek tada završavamo kompletnu obilaznicu. Onda ide put ka Toplici, i nadamo se pre kraja godine da otvorimo i deonicu do Požege, što je spas i žila kucavica za ceo Zlatiborski kraj - naveo je Vučić. 

Kako je istakao, predsednik ima velike planove i za povećanja plata u Srbiji u narednih par godina.

- Mnogo sam srećan što sam danas ovde. Krećemo za mesec dana da gradimo petlju za Jakovo, ovo je mnogo važno. Zapamtite moje reči, 2025. prosečna plata u Srbiji 1000 evra, prosečna penzija veća od 400 evra - rekao je Vučić i zahvalio se predsedniku Siju koji je uvek bio uz Srbiju. 

- Da nismo imali vašu pomoć, pitanje je koliko bismo finansijski krvarili i da li bismo mogli da gradimo ovoliko puteva - rekao je Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo