"SIGURNA SAM DA SU MILJANA POMEŠALI SA DRUGOM OSOBOM": Supruga Srbina koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje za "Novosti"

D. Z.

29. 03. 2023. u 10:13

SIGURNA sam da su moga supruga pomešali sa drugom osobom, čije se ime i prezime razlikuje bukvalno za jedno slovo. I već tri godine, koliko je raspisana poternica za tom drugom osobom, nama kad god smo prolazili administrativni prelaz „stoji“ to crveno upozorenje, rekla je za "Novosti" supruga Srbina koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje.

СИГУРНА САМ ДА СУ МИЉАНА ПОМЕШАЛИ СА ДРУГОМ ОСОБОМ: Супруга Србина који је јуче ухапшен на административном прелазу Јариње за Новости

foto d.z.

Ona objašnjava da je hapšenje njenog supruga greška i da je uverena da će se ta greška ispraviti jer njen suprug, kako ističe, nema veze sa optužnicom koju su mu „pripisali“, a to su navodne kriminalne radnje i primanje mita.

- Moj suprug je do novembra meseca radio kao pripadnik policije koju je napustio kada i svi Srbi sa severa. Međutim, pošto je znao za problem sa poternicom koja se odnosi na drugu osobu, išao je i u Prištinu da je sklone ali nisu to želeli da učine iz ne znam kog razloga - dodaje ova dvadesetdevetogodišnja žena, majka dvoje maloletne dece od sedam i pet godina.

I dok pojašnjava da se jučerašnje hapšenje njenog supruga i odvijalo pred decom, koja su sa njom u autu čekala sve vreme, objašnjava da je nastojala da bude pribrana zbog njih.

Iako je želela da slika telefonom suprugovo odvođenje, kada su ga sproveli sa licima na rukama iz policijskog kontejnera do džipa u kojem su bila četvorica policajaca, kaže da su specijalci odjurili velikom brzinom i da je uspela da slika samo džip u odlasku.

- Budući da se sve odvijalo pred malom decom, ali i da je počelo nevreme, pitala sam policajce na prelazu zar sve to nije moglo ljudskije da se izvede, ali su mi samo ironično odgovorili da oni nemaju veze sa tim - dodaje naša sagovornica koja ne želi još uvek javno da se eksponira, ali koja se nada da će tužilac uvideti da njen suprug nema veze sa licem na poternici, da će se potvrditi da je po sredi greška i da će se vratiti još u toku dana njoj i deci.

- Nažalost, njima je očito moguće da pokazuju silu, a na nama je da se branimo koliko možemo. Kontaktirala sam sa advokatom, mi i dalje ne znamo gde je Miljan, samo znamo da se očekuje dolazak tužioca - ističe ova žena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MOĆNO DEJSTVO OKLOPNIH VOZILA: Pogledajte naoružanje Vojske Srbije na Pešteru (VIDEO)