PONOŠ JE HTEO DA BUDE VELIKI DOMOLJUB Vučić: Hrvatski državljanin je imao priliku da me smeni, ali je dobio milion i po glasova manje

Novosti online

19. 03. 2023. u 11:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govoreći o Ponoševom tekstu za opozicione medije kaže da su sporazumi potpisivani u Ponoševo vreme.

ПОНОШ ЈЕ ХТЕО ДА БУДЕ ВЕЛИКИ ДОМОЉУБ Вучић: Хрватски држављанин је имао прилику да ме смени, али је добио милион и по гласова мање

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

- Onda kada je uništavao vojsku, i kada je uzimao hrvatski pasoš. Pošto se stideo svoje vojske, pa je hteo da bude veliki domoljub. Nažalost, nisam mnogo pregovarao, nego sam se borio za papir koji je bolji nego što smo mogli da očekujemo. Mi se gotovo nikada ne osmehujemo kada se vraćamo, noćas u avionu smo se smejali. Petar je uvek u postu, ali sam ga naterao da pojede komad gibanice - kaže Vučić.

On dodaje da "stručnjaci" koji nemaju nijednu brigu, nemaju ni znanja ni energije.

- Jedino što je taj hrvatski državljanin rekao, da je Šolc-Makron plan dobar, ali da Vučić nije dobar. Nekome naređuju ambasade, a nekome narod. Ja radim za narod, a oni za nekog drugog. Pa pobedi me na izborima. Milion i petsto hiljada glasova manje si imao u prvom krugu. I to iako ste krali glasove sa Kosova, u dogovoru sa Kurtijevim režimom. Ajde jednom budite fer prema sebi i svojoj deci. Vratiće oni. Jedan Francuz i jedan ovaj, jedan onaj, oni će da se biju sa nekim, pošto su vojsku već uništili - kaže predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (45)

NAKON VUČIĆEVIH PITANJA MUK: Predsednik o lažnim patriotama (VIDEO)