JANJUŠEVIĆ PORUČIO OPOZICIJI: "Kurti navija za vas, Trajković vam drži palčeve"

Novosti onlajn

15. 03. 2023. u 22:15

KRSTO Janjušević, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se novim saopštenjem o srpskoj opoziciji.

ЈАЊУШЕВИЋ ПОРУЧИО ОПОЗИЦИЈИ: Курти навија за вас, Трајковић вам држи палчеве

Foto: A.Rovčanin

"Najaviše protest na dan martovskog pogroma našeg naroda na KiM baš oni koji kad šiptari zapucaše na naš narod, "zapucaše" van Srbije.

Najaviše protest i oni koji kad poče da gine naš narod, da gore srpske svetinje na KiM, sa pozicije vlasti napisaše oštro saopštenje i uhvatiše se za rezervne pasoše.

Najaviše protest na dan svog kukavičluka a pogroma našeg naroda, protiv vlasti i Vučića za čijeg mandata se pogrom nije i neće dogoditi.

Jeste li lažne patriote u kalendaru svog kukavičluka, a tragedija našeg naroda, propustili još neke datume za vreme vaše "junačke" i "patriotske" vlasti? 

Hoćete li obeležiti 7.decembar, dan kada ste 2001. godine oslobodili Aljbina Kurtija?

Hoćete li obeležiti datume kada ste do 2002. godine pustili hiljade šiptarskih terorista osuđenih za najgore zločine nad srpskim narodom? 

Kada su braća Mazreku opisivala najmonstruoznija ubistva, silovanja srpskih devojčica, njihovo spaljivanje, saznali smo da se jedna devojčica zvala Jovana. Po rečima jednog od braće Mazreku tako je majka dozivala dok je njegov brat silovao.

Takve ste pustili na slobodu i takvi nisu otišli na Kosovo i Metohiju da se upišu u biblioteke, na fakultete i bave se naučnim radom. Otišli su da oštre noževe i opet se spremaju da ubijaju, pale, sve ono što se i desilo 17.marta 2004. godine. 

Znate li koliko je stradalo naših vojnika i policajaca dok su zarobljavali ove monstrume koje ste pustili na slobodu? 

Znate li da ste bili vlast pored koje je našem narodu mogao raditi ko je šta hteo, baš kao tog 17.marta 2004 godine. 

Kurti navija za vas, Rada Trajković vam drži palčeve a naš narod zna, dok je Aleksandar Vučić na čelu Srbije, nije bilo i neće biti pogroma srpskog naroda! Živela Srbija!", navodi Janjušević u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (321)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)